Keittiöremontit takuulla Etelä-Suomessa

Kuinka pitkään olet jo kaivannut viihtyisämpää ja toimivampaa keittiötä? Eropan Oy auttaa toteuttamaan haaveesi - keittiöremontit suunnittelusta toteutukseen. Teemme käytännöllisiä ja tyylikkäitä tilaratkaisuja ja käytämme laadukkaita, kotimaisten ja ulkomaisten keittiövalmistajien materiaaleja.

Keittiö remontoituna
Keittiö remontoituna
Keittiö remontoituna
Keittiö remontoituna

 

Vaadi keittiöltäsi tiettyjä kriteerejä

Turvallisuus

Keittiöremontissa kiinnitämme huomiota turvalliseen lopputulokseen. Kaikki sähkö- ja vesieristykset tehdään aina ammattitaidolla ja esimerkiksi tulipalon riskit minimoidaan. Joskus turvallisuus vaatii myös erikoisryhmien huomioimista, jolloin otamme esimerkiksi liikkumisen vaatimukset huomioon jo suunnitteluvaiheessa.

Helppokäyttöisyys

Keittiö on talon huone, jossa tapahtuu. Siellä paistetaan, raastetaan, keitetään, kuumennetaan ja silputaan. Kaiken tämän on tapahduttava helposti. Toteutamme käytännöllisiä tilaratkaisuja, jotta keittiösi on remontin jälkeen mahdollisimman helppokäyttöinen.

Kestävä laatu

Keittiöremontti on iso urakka, jota ei toivo tehtäväksi liian usein. Siksi käytämmekin vain laadukkaita materiaaleja, toiveitasi toki kuunnellen. Kun teemme työmme hyvin ja käytämme tasokkaita materiaaleja, keittiösi palvelee vielä vuosikymmeniä.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous