Kylpyhuoneremontit

Kylpyhuoneremontilla pesutiloista kodin kaunein tila

Kylpyhuoneremontti voi olla kodin vaativin remontti. Eropan Oy toteuttaa haastavienkin tilojen kylpyhuoneremontit Uudellamaalla.

Kylpyhuone remontoituna
Sauna remontoituna
Kylpyhuone remontoituna
Sauna remontoituna

 

Valitse Avaimet käteen -remonttipalvelu

Kysy meiltä Avaimet käteen -palvelustamme. Siinä toteutamme kylpyhuoneesi remontin alusta loppuun: suunnittelusta ja materiaalien hankinnasta toteutukseen. Tarvittaessa hoidamme myös lupa-asiat puolestasi. Avaimet käteen -remonttiin voit sisällyttää myös saunatilojen uusimisen. Remonttiin kuuluvat LVI- ja sähkötyöt toteutamme pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden voimin.

Kylpyhuoneremontti nostaa asunnon arvoa

Hyväkuntoinen kylpyhuone on suuri valtti asuntomarkkinoilla: laadukkailla materiaaleilla toteutettu kylpyhuone houkuttelee. Kysy meiltä tarjousta kylpyhuoneremontista jo tänään!

 

Saunaremontti pääkaupunkiseudulla

Eropan Oy toteuttaa saunaremontit Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla. Teemme myös taloyhtiöiden saunaosastot, edustussaunat ja muut vaativien tilojen saunat ja kotikylpylät. 

Kotikylpylä hemmottelee pitkän päivän jälkeen

Kotikylpylä on todellista arjen luksusta. Saunaremontissa luomamme kotikylpylä henkii spa-tunnelmaa. Kaikki on tarkkaan harkittu: seinät, paneelit, valaistus, lauteet ja vesikalusteet. Toteutamme myös lasiseiniä ja muita erikoisratkaisuja

Ota yhteyttä ja kysy tarjous