Eropan Oy Otsonointipalvelu

Eropan otsonointi tarjoaa kaikille kiinteistöille turvallisen, nopean ja tehokkaan tavan päästä eroon haju- ja allergiahaitoista. Käytössä oleva otsonointimenetelmä on nykyaikainen ja turvallinen tapa päästä haluttuun lopputulokseen. Käytössä oleva huipputekniikka takaa myös varmat tulokset

OtsonointikoneOtsonointi on tekniikka, jossa käytetään kolmimolekyylistä happea (hengitysilma on kaksi molekyylistä) tuhoamaan hajua ja haittoja aiheuttavat orgaaniset ongelmat. Kemialliset ja synteettiset haitat pitää ratkaista toisella tavalla, mutta Eropanin käyttämä otsonointitekniikka tehoaa kaikkiin tunnettuihin viruksiin, bakteereihin, hiivasieniin ja homeitiöihin, ja poistaa tehokkaasti kyseiset haitat mistä tahansa sisätiloista.

Maailmalla tekniikkaa sovelletaan mm. yleisessä vedenpuhdistuksessa, jätevesien käsittelyssä, elintarviketeollisuudessa, maataloudessa, sekä juomavesien ja uima-altaiden puhdistuksessa.Eropan otsonointi pystyy käsittelemään asunnot, autot, veneet ja muut vastaavat kohteet ja esimerkiksi homeremontin rakennekorjausten jälkeinen otsonointi varmistaa, ettei kohteeseen jää homeitiöitä aiheuttamaan jatko-ongelmia.

OtsonointikoneOtsonoinilla voidaan tehokkaasti ja turvallisesti vähentää ravintoloiden hajuhaittoja ja muiden ihmiskäytössä olevien tilojen haju- ja allergiaongelmia. Tehokkaan tekniikan avulla myös tulipalojen jälkeiset hajuhaitat voidaan eliminoida. Eropan käyttää Faraday Ozone-yhtiön L-sarjan otsonigeneraattoria, joka mahdollistaa jopa 30 000 mg/h tehon ja takaa tulokset.

Käyttämämme tekniikka mahdollistaa myös eläintalouksien allergiahaittojen eliminoinnin ja kesämökkien puhdistamisen. Se eliminoi myös mahdolliset pieneliöt kuten kirput, luteet, täit yms, joista voi olla haittaa esimerkiksi koirahoitoloissa ja vastaavissa kohteissa. Kohteen lopputuuletuksen jälkeen koirille, kissoille ja ihmisille käsitelty tila on taas täysin käyttöturvallinen ja vaaraton.

Eropan oy otsonointi tarjoaa nopean palvelun, sillä kohteesta riippuen käsittelyaika on vain 1-4 vuorokautta tai jopa tunteja. Hoidamme  asennuksen, osastoinnin, valvonnan sekä tarvittavat turvamerkinnät, sekä itse otsonoinnin ja sen jälkeisen tuuletuksen. Tarjoamme siis huipputeknistä ratkaisua ongelmiin, jotka voivat olla monille muille ylivoimaisia, ja takaamme nopean ja siistin, sekä erittäin turvallisen ratkaisun, jolla haju- ja allergiaongelmista, sekä pienistä haittaeläimistä, päästään eroon.

Joustavuus, huipputekniikka ja ystävällinen palvelu yhdessä edullisen hinnan kanssa takaa jokaiselle asunnon- ja kiinteistönomistajalle parhaan mahdollisen lopputuloksen kaikkein vaivattomimmalla tavalla remonttien yhteydessä tai erikseen. 

Mikään kohde ei ole liian vaikea, eikä liian suuri, pieni tai merkityksetön, sillä Ozonfresh pyrkii tuomaan asiakkailleen palvelun, joka sekä parantaa elämänlaatua ja vähentää hengitystievaivoja, ja myös lisää kiinteistön arvoa poistamalla hajuhaitat, vahingolliset itiöt, bakteerit ja virukset, ja muut orgaaniset haitat. 
Meille Ozonfreshillä asiakas ei ole vain asiakas, vaan kanssaihminen, jonka elämänlaatu on meidänkin asiamme ja jota pyrimme myös auttamaan!

Tehokkaasti, turvallisesti, ja sinun hyväksesi - Ozonfresh Ky!

Ota yhteyttä ja kysy tarjous